fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Julemand, Julemænd, Nisser, Nissepiger og Juleunderholdning

Julemand, Julemænd, Nisser, Nissepiger og Juleunderholdning

Schouw Event eventbureau har de sidste 15 år leveret juleunderholdning, julemand / julemænd, syngende kreative nissepiger og nissedrenge til både virksomheder, private og shoppingcentre. Schouw Event eventbureau har leveret juleunderholdning til bl.a. Nationalbanken, SAS Institute, Nokia og Rigsrevisionen og har leveret juleunderholdning til Frederiksberg Centret FRB.C Slotsarkaderne, ROs Torv, Vestsjællandscentret, City2, Lyngby Storcenter mfl. Vores juleunderholdning er energifulde, interaktive og vigtigst af alt: Publikum går derfra med julen i deres hjerter.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her! 

schouw event nissepiger 1
Vores julemand og hans kreative nissepiger og nissedrenge, kommer også gerne og laver juleunderholdning og kreative workshop til jeres næste firma og familiedag eller firmaevent. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave - klik her for at læse mere!

 

Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe helt unikke oplevelser for jer til jul.

Følg os på Facebook