fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Kreative Workshops - Kager & Bamseboller

Kreative Kage & Bamsebolle Workshops er en populær workshop hos Schouw Event som bl.a. kan bruges til firma fødselsdage, fastelavn, påske eller jul.
Her får hvert barn en thebolle med ører i en kageæske, et honninghjerte eller lign.
Derefter vælger de hvilket slik og krymmel de vil have som øjne, næse, mund, knurhår osv. og de sætter det hele fast med glasur.

kreative kage workshop schouwevent 1

Schouw Event eventbureau har mere end 100 forskellige kreative workshops liggende klar, som I helt frit kan vælge imellem og såfremt en af disse mange workshops ikke lige er det I søger, så finder vi rigtig gerne på en ny kreativ workshop, som passer til netop jeres behov og tema. I sidemenuen kan du se nogle eksempler på de Kreative Workshops vi har lavet.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!
 
Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag eller firmaevent. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave - klik her for at læse mere!
 

Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe en helt unik Kreativ Workshop for jer.

Følg os på Facebook