fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Teambuilding

Teambuilding

TEAMBUILDING PÅ EN KREATIV OG UDFORDRENDE MÅDE

Taler din organisation mere om kreativitet og innovativ tænkning, end den praktiserer det?
Hvis du nu skal være helt ærlig?
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!

Flyt kreativiteten fra værdilisten til hverdagen med kreativ teambuilding

Kreativ- og innovativ tænkning er en del af rigtig mange lederes mindset og er ikke sjældent en af virksomhedens øverste værdier. Det er drømmescenariet at skabe en virksomhed med rammer, der opfordrer medarbejdere til at tænke ud af boksen og generere nye idéer, som kan flytte virksomheden fra A – Z.
Desværre fungerer kreativitet ofte bedre på papir, end den gør i en travl hverdag på kontoret, hvor både medarbejdere og ledelse har lange to do lister, og hvor daglige opgaver skubber nytænkningen ned på listens sidsteplads.
Det sker, fordi den kreative tænkning ikke i forvejen er en naturlig del af virksomhedens kollektive tankegang. Alle medarbejdere og alle ledere er forskellige. Og for nogle er kreativ tænkning nemmere, end for andre. Men hvis organisationen for alvor skal være netop kreativ og innovativ, så kræver det, at alle individer i organisationen kan, tør og vil kaste sig ud i den anderledes form for tænkning, som kreativitet er. Ellers forbliver det blot ord på et stykke papir med overskriften ”Værdier”. For at tænke kreativt, skal man også turde tænke uden for de fælles konventioner, og det er svært at springe ud i som medarbejder i en organisation, hvis ikke alle er klar til at være en del af det.

 

Skab resultater med kreativ teambuilding og sjov seriøsitet

Den daglige kreative tænkning kan fremelskes. Ud-af-boksen-tænkningen kan hjælpes på vej, og du kan give dine medarbejdere både fysiske og mentale rammer til at tænke innovativt ved en kreativ teambuilding.
Et første skridt på vejen kan være en teambuilding. En teambuilding dag hvor I som virksomhed gør noget andet. Noget nyt og anderledes. Og hvor alle deltager på lige fod med hinanden.
Det er det, Schouw Event eventbureau er bedst til. Vi skaber rammerne for anderledes tænkning ved en kreativ teambuilding, og vi ved, at vores arbejde virker. Det sammentømrer din virksomhed og lærer både medarbejdere og ledelse at samarbejde på en ny måde ved en kreativ teambuilding, som opfordrer til innovativ tænkning, så I kan gøre alvor af at skabe rammerne for sjov, resultatskabende kreativitet på arbejdspladsen.
Vores styrke er vores evne til at planlægge og eksekvere en sjov og øjenåbnende teambuilding dag, som kan skabe seriøse ændringer i dine medarbejderes måde at tænke- og arbejde sammen på.
Vi arbejder ud fra mantraet: ”Seriøst Sjovt”, for vi tror virkelig på, at seriøsitet kan og skal være sjovt, hvis det for alvor skal kaste resultater af sig.

 

Schouw Event eventbureau kombinerer kreativitet og forretning

Du skal vælge Schouw Event eventbureau, fordi vi er de bedste til lige netop dét, vi gør. Vi er stærke inden for professionel kreativitet, og vi skaber sammentømring på en sjovere, kreativ måde ved en teambuilding. Med baggrunde i henholdsvis design, teaterverdenen og marketingafdelingerne i store, danske virksomheder, så ved vi, hvordan man kombinerer forretning og kreativitet, så både medarbejdere og ledere går fra en dag med os med nye indsigter og et markant stærkere sammenhold på tværs af organisationen.

Bring din organisation tættere sammen og øg effektiviteten. Book teambuilding med Schouw Event eventbureau i dag.

Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave. - klik her for at læse mere!


Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Følg os på Facebook