fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

HALLOWEEN UNDERHOLDNING

HALLOWEEN UNDERHOLDNING

Schouw Event eventbureau har altid travlt til Halloween. Vi er leveringsdygtige i hekse, monstre, spøgelser, lig, spåkoner, ansigtsmalere mv. lige til at gøre din Halloween event ekstra uhyggelig og sjov. Til Frederiksberg Centret og Ringstedet har Schouw Event eventbureau i mange år leveret hekse, som går rundt i shoppingcentrene og deler "giftige" røde æbler ud til kunderne imens de laver sjov. Hos TV2 har vi leveret en dygtig heks som bl.a. har underholdt til deres personalearrangement for børnene og i Vestsjællandscentret havde i flere år i træk vores monstre og lig gående rundt i centergangene.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!

Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver halloween underholdning, ansigtsmaling og kreative workshops til jeres næste firma og familiedag eller firmaevent. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave - klik her for at læse mere!

Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe helt unikke oplevelser for jer til Halloween.

Følg os på Facebook