fbpx
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  (+45) 20940646

Firma Familiedag & Personaledag

Firma Familiedag & Personaledag

Underholdende kreativ Firma Familiedag og Personaledag

Lav en sjov underholdende kreativ firma familiedag og personaledag på arbejdspladsen for alle jeres ansatte og deres familier.

En firma familiedag og personaledag er en rigtig fin måde at vise jeres ansatte, at I sætter pris på dem.

firma familiedag schouwevent 1En firma familiedag og personaledag er samtidig en god mulighed for at skabe positive forhold mellem arbejds- og familieliv, idet jeres ansattes familier får lov at se, hvor deres pårørende arbejder og hvordan det foregår.

En firma familiedag og personaledag er også en unik mulighed for at give jeres ansatte kvalitetstid med deres familier og samtidig styrke loyaliteten og glæden i jeres firma. På sådan en firma familiedag og personaledag lærer jeres ansatte hinanden bedre at kende på en mere afslappet måde, imens børnene er centrum for dagens aktiviteter og underholdning.

Det er kun fantasien som sætter grænsen for hvilken typer af underholdning og artister vi er leveringsdygtige i til en firma familiedag og personaledag - her er et lille udpluk:
underholdning schouw event 1

 • Ballonartister
 • Ansigtsmalere
 • Tryllekunstnere
 • Cirkus, Klovne og artister
 • Ballonklovne
 • Julemænd
 • Nisser og nissepiger
 • Juleunderholdning
 • Halloweenunderholdning
 • Hekse mv.
 • Fastelavns værter
 • Fastelavnsunderholdning
 • Stomp musikere
 • Børneunderholdning
 • Sangere og kor
 • Syngende tjenere
 • Syngende blomsterpiger
 • Musikalsk underholdning


Store og små events

Schouw Event eventbureau har stor erfaring i at levere både større og mindre events og i mange år har vi været en fast bestanddel af danske shoppingcentres sæsonunderholdning. Vi har bl.a. leveret hekse til Halloween, nisser og julemand, underholdende udklædte værter til fastelavn, ballonartister, ansigtsmalere, Kreative Workshop mv. Vi kan levere lige præcis det I ønsker til både små børn, teenagere og voksne til en firma familiedag og personaledag. Det er kun fantasien som sætter grænsen.

Firma Familidag og Personaledag kundecase - Roche Diagnostic

Med stor succes lavede Schouw Event eventbureau firma familiedag og personaledag for vores kunde medicinalfirmaet Roche Diagnostic.
I 4 timer lavede vi 2 forskellige Kreative Workshop med børn og barnlige sjæle.
Den ene kreative workshop gik ud på at bygge DNA uroer og DNA strenge af piberensere og flamingokugler som blev farvelagt. Der blev designet en masse flotte uroer og kunstværker. 
Den anden kreative workshop gik ud på at bygge fremtidsmaskiner til bekæmpelse af sygdomme. Alle maskinerne blev bygget af diverse genbrugsemballager og børnene fik lavet nogle ret vilde ting til denne firma familiedag og personaledag.

TIl Roche Diagnostics firma familiedag og personaledag havde vi også SlushIce, Popcorn og to hoppeborge med til alle de glade børn. Derudover leverede en af vores dygtige tryllekunstnere ved denne firma familiedag og personaledag to forskellige flotte shows, der tog udgangspunkt i kemi og laboratorieforsøg med røg og damp.

firma familiedag schouwevent 10b
firma familiedag schouwevent 11b
firma familiedag schouwevent 1b
firma familiedag schouwevent 2b
firma familiedag schouwevent 3b
firma familiedag schouwevent 5b
firma familiedag schouwevent 6a
firma familiedag schouwevent 6b
firma familiedag schouwevent 7b
firma familiedag schouwevent 8b
firma familiedag schouwevent 9b

 

Skræddersyet firma familiedag og personaledag

Schouw Event eventbureau er eksperter i at skabe rammerne for en underholdende og sjov firma familiedag og personaledag. Det eneste I skal gøre er at udfylde dem.

kreativ workshop

Vi er leveringsdygtige i alt fra shows, teaterforestillinger, til kreative workshop. Vi skræddersyer en firma familiedag og personaledag, så den passer til netop jeres firma, jeres ansatte og deres familier, så I alle får en fantastisk dag I sent vil glemme.

 

Totalleverandør 

Det eneste vi behøver til en firma familiedag og personaledag, er strøm og en stikkontakt. Alt andet er vi selv leverandør af - lige fra værter og skuespillere, klovne, tryllekunstnere, ballonartiser, historie-fortællere, eventyrfe, hofnar, blomsterpiger, stuntfolk til lyd, lys og sceneopsætning og popcornmaskiner, ja selv droningen kan vi levere.
Vi har det hele in house hvilket vil sige, at vi er leveringsdygtige i det meste, uden at vi skal hente eksterne leverandører ind. Dette gør os yderst fleksible, så vi kan imødekomme jeres ønsker og skabe den sjoveste og mest underholdende firma familiedag og personaledag for børn og ansatte i jeres firma.

Vi glæder os altid til nye spændende opgaver, hvor vi kan få lov at folde vores kreativitet ud. 

Sådan ser et kundeforløb ud

 1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
 2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
 3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
 4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe en helt unik firma familiedag og personaledag for jer.

Bestil et tilbud

Kontakt Schouw Event eventbureau og få et tilbud eller lad os tage et uforpligtende møde, så I kan lære os bedre at kende og høre hvorfor det netop er os I skal vælge som leverandør til jeres næste event.
Navn*
Udfyld venligst navn

E-mail*
Ugyldig e-mail

Telefon*
Indtast dit telefonnummer

Besked
Ugyldig indtastning

Kontakt

SCHOUW EVENT
Peblinge Dosseringen 18
2200 København, DK


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: (+45) 20940646

Følg os på Facebook