fbpx
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  (+45) 20940646

Firma Familiedag & Personaledag

Firma Familiedag & Personaledag

Underholdende kreativ Firma Familiedag og Personaledag

Lav en sjov underholdende kreativ firma familiedag og personaledag på arbejdspladsen for alle jeres ansatte og deres familier.

En firma familiedag og personaledag er en rigtig fin måde at vise jeres ansatte, at I sætter pris på dem.

VIRTUEL KREA JULESTUE
Julen er lig med hygge og tid til at lave lave en masse krea ting man pynte op med i hjemmet eller i firmaet. Det er også den tid hvor man kan lave hjemmelavet flotte personlige gaver til dem man holder allermest af.
Schouw Event tilbyder en hyggelig Virtuel Krea Julestue med Krea Nisserne til dig og alle dine kollegaer, så I sammen og hver for sig, stadigvæk kan julehygge på jeres arbejdsplads. 
Ring til os på: 20940646 og få en uforpligtende snak og et godt tilbud.

Dette får I med Virtuel Krea Julestue:

 • En eller flere Krea Nisser fra Schouw Event instruerer eller underholder via videokonference.
 • Alle deltagere lære hvordan man kan lave 2-3 fantastisk kreativt julepynt med kvalitetsmaterialer fra Schouw Event.
 • Alle deltagere modtager et par dage før Krea Julestuen, en julepakke med et komplet krea-kit, så de Virtuelt kan være kreative sammen med Krea Nisserne.

Krea Julestuen henvender sig til alle aldersgrupper, så det kan f.eks. også bruges til et firma familie julearrangement eller på en skole eller institution.

Udover Krea Nisserne tilbyder vi bl.a. også Virtuelt TrylleNisse Show og andre sjove indslag.

Hvis man ikke er så meget til det Virtuelle, så kommer Krea Nisserne også gerne fysisk ud til jeres firma og laver et Corona-sikker Julearrangement med alt hvad der hårer til.

Ring på 20940646 og få en uforpligtende snak og hår hvordan Schouw Event kan lave et rigtig hyggeligt Corona-sikker Julearrangement for dig og dinne kollegaer.

100 forskellige kreative workshops
Schouw Event eventbureau har mere end 100 forskellige kreative workshops liggende klar, som I helt frit kan vælge imellem og såfremt en af disse mange workshops ikke lige er det I søger, så finder vi rigtig gerne på en ny kreativ workshop, som passer til netop jeres behov og tema. Klik her for at se forskellige eksempler på Kreative Workshops fra Schouw Event.firma familiedag schouwevent 1En firma familiedag og personaledag er samtidig en god mulighed for at skabe positive forhold mellem arbejds- og familieliv, idet jeres ansattes familier får lov at se, hvor deres pårørende arbejder og hvordan det foregår.

En firma familiedag og personaledag er også en unik mulighed for at give jeres ansatte kvalitetstid med deres familier og samtidig styrke loyaliteten og glæden i jeres firma. På sådan en firma familiedag og personaledag lærer jeres ansatte hinanden bedre at kende på en mere afslappet måde, imens børnene er centrum for dagens aktiviteter og underholdning.

Det er kun fantasien som sætter grænsen for hvilken typer af underholdning og artister vi er leveringsdygtige i til en firma familiedag og personaledag - her er et lille udpluk:
underholdning schouw event 1

 • Ballonartister
 • Ansigtsmalere
 • Tryllekunstnere
 • Cirkus, Klovne og artister
 • Ballonklovne
 • Julemænd
 • Nisser og nissepiger
 • Juleunderholdning
 • Halloweenunderholdning
 • Hekse mv.
 • Fastelavns værter
 • Fastelavnsunderholdning
 • Stomp musikere
 • Børneunderholdning
 • Sangere og kor
 • Syngende tjenere
 • Syngende blomsterpiger
 • Musikalsk underholdning


Store og små events

Schouw Event eventbureau har stor erfaring i at levere både større og mindre events og i mange år har vi været en fast bestanddel af danske shoppingcentres sæsonunderholdning. Vi har bl.a. leveret hekse til Halloween, nisser og julemand, underholdende udklædte værter til fastelavn, ballonartister, ansigtsmalere, Kreative Workshop mv. Vi kan levere lige præcis det I ønsker til både små børn, teenagere og voksne til en firma familiedag og personaledag. Det er kun fantasien som sætter grænsen.

Firma Familidag og Personaledag kundecase - Roche Diagnostic

Med stor succes lavede Schouw Event eventbureau firma familiedag og personaledag for vores kunde medicinalfirmaet Roche Diagnostic.
I 4 timer lavede vi 2 forskellige Kreative Workshop med børn og barnlige sjæle.
Den ene kreative workshop gik ud på at bygge DNA uroer og DNA strenge af piberensere og flamingokugler som blev farvelagt. Der blev designet en masse flotte uroer og kunstværker. 
Den anden kreative workshop gik ud på at bygge fremtidsmaskiner til bekæmpelse af sygdomme. Alle maskinerne blev bygget af diverse genbrugsemballager og børnene fik lavet nogle ret vilde ting til denne firma familiedag og personaledag.

TIl Roche Diagnostics firma familiedag og personaledag havde vi også SlushIce, Popcorn og to hoppeborge med til alle de glade børn. Derudover leverede en af vores dygtige tryllekunstnere ved denne firma familiedag og personaledag to forskellige flotte shows, der tog udgangspunkt i kemi og laboratorieforsøg med røg og damp.

firma familiedag schouwevent 10b
firma familiedag schouwevent 11b
firma familiedag schouwevent 1b
firma familiedag schouwevent 2b
firma familiedag schouwevent 3b
firma familiedag schouwevent 5b
firma familiedag schouwevent 6a
firma familiedag schouwevent 6b
firma familiedag schouwevent 7b
firma familiedag schouwevent 8b
firma familiedag schouwevent 9b

 

Skræddersyet firma familiedag og personaledag

Schouw Event eventbureau er eksperter i at skabe rammerne for en underholdende og sjov firma familiedag og personaledag. Det eneste I skal gøre er at udfylde dem.

kreativ workshop

Vi er leveringsdygtige i alt fra shows, teaterforestillinger, til kreative workshop. Vi skræddersyer en firma familiedag og personaledag, så den passer til netop jeres firma, jeres ansatte og deres familier, så I alle får en fantastisk dag I sent vil glemme.

 

Totalleverandør 

Det eneste vi behøver til en firma familiedag og personaledag, er strøm og en stikkontakt. Alt andet er vi selv leverandør af - lige fra værter og skuespillere, klovne, tryllekunstnere, ballonartiser, historie-fortællere, eventyrfe, hofnar, blomsterpiger, stuntfolk til lyd, lys og sceneopsætning og popcornmaskiner, ja selv droningen kan vi levere.
Vi har det hele in house hvilket vil sige, at vi er leveringsdygtige i det meste, uden at vi skal hente eksterne leverandører ind. Dette gør os yderst fleksible, så vi kan imødekomme jeres ønsker og skabe den sjoveste og mest underholdende firma familiedag og personaledag for børn og ansatte i jeres firma.

Vi glæder os altid til nye spændende opgaver, hvor vi kan få lov at folde vores kreativitet ud. 

Sådan ser et kundeforløb ud

 1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
 2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
 3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
 4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe en helt unik firma familiedag og personaledag for jer.

Bestil et tilbud

Ring til Schouw Event Eventbureau på 20940646 eller udfyld felterne nedenfor og lad os tage et uforpligtende møde, så I kan lære os bedre at kende og høre hvorfor det netop er os I skal vælge som leverandør til jeres næste event.
Navn*
Udfyld venligst navn

E-mail*
Ugyldig e-mail

Telefon*
Indtast dit telefonnummer

Besked
Ugyldig indtastning

Indtast venligst det du ser:*
Indtast venligst det du ser:
Ugyldig indtastning

Kontakt

SCHOUW EVENT
Peblinge Dosseringen 18
2200 København, DK


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: (+45) 20940646

 

Følg os på Facebook