fbpx
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  (+45) 20940646

Kreative Workshop

KREative workshop MED BÆREDYGTIGHED OG INNOVATIV TANKEGANG

Kreative workshop og Krea Sjov kan bruges i mange sammenhæng og er en yderst effektiv metode til at tiltrække købelystne kunder i shoppingcentre, på messer, udstillinger eller til at formidle et budskab.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!

GRØN BÆREDYGTIGHED

I Schouw Event har vi stor fokus på grøn bæredygtighed og innovativ tankegang og vi gør derfor en dyd ud af at vise hvordan man ved kreativ workshop nemt kan genbruge det meste affald/emballager og bruge dette til at skabe diverse kreative ting til leg og pynt. Budskabet formidler vi til børn og deres forældre, når de bl.a er på indkøb i Shoppingcentrene, men vi kommer selvfølgelig også meget gerne ud på skoler, i foreninger, biblioteker eller på din arbejdsplads og viser dig og dine kollegaer eller jeres familier, hvordan man kreativt kan genbruge emballager.


VI GØR DET NEMT FOR JER

Når Schouw Event eventbureau laver kreative workshop og Krea Sjov er det eneste I skal sørge for en stikkontakt - resten sørger vores kreative team for og det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad vi kan tilbyde af kreative løsninger. Schouw Event eventbureau designer gerne kreative workshop ud fra jeres ønsker og behov. Vi kommer også gerne udklædte og står for oppyntningen af faciliteten.


PROFESSIONELLE DESIGNERE & UNDERVISERE

Vi har leveret mange forskellige former for kreative workshop og Krea Sjov, henvendt til børn, teenagere og det mere voksne publikum, hvor vores erfarne uddannede designere fra bl.a. Danmarks Design Skole, Keramikerer, Grafikere, Scenografer og Billedkunstlærere formidler og underviser kunderne i alverdens kreativ læring.
Som erfarne Billedkunstærere og undervisere er vi gearet til at aktivere alle slags børn, både dem der kan selv og dem som kræver lidt ekstra opmærksomhed.


TEMATISEREDE WORKSHOPS

Schouw Event Eventbureau har stor erfaring i at lave tematiserede Kreative Workshop og har mere end 100 klar, som I helt frit kan vælge imellem og såfremt en af disse workshop ikke lige er det I søger,  så finder vi gerne på en helt ny, tilpasset til netop jeres behov, målgruppe og tema. I sidemenuen kan du se nogle eksempler på de Kreative Workshops vi har lavet.

KREATIVE SPÆNDENDE MATERIALER

Vi har altid rigtig mange spændende specielle kreative materialer med, som man oftest ikke selv har til rådighed i skolen eller derhjemme. Og idet vi er professionelle og uddannet i at designe, tænke visuelt og kreativt, er det oftest kun fantasien, som sætter grænsen for hvad vi kan finde på og udfører af Kreative Workshop. 


EKSEMPLER PÅ KREATIVE WORKSHOP og krea sjov

 • Genbrugs workshop
 • Videnskabs workshop
 • Papirblomster workshop
 • Collager/kunst workshop
 • Teaterdukke workshop
 • Dinosaur workshop
 • Vinter workshop
 • Påske workshop
 • Forårs workshop
 • Sommer workshop
 • Eftåers workshop
 • Halloween workshop
 • Jule workshop
  og mange mange flere...

FIRMA FAMILIEDAG ELLER FIRMAEVENT

Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag eller firmaevent. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave - klik her for at læse mere!

Kreativ Genbrugs Workshop

Tag en mælkekarton og lav den om til en robot, et skib, en bil eller lign. eller tag en plastflaske og lave den om til dekorativ farverig fisk eller en fugl til at hænge op.
Det er stort set kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kreativit kan få ud af alt den emballage vi til dagligt smider ud.


Kreativ Fastelavn Workshop

Dekorer et fastelavn ris og lav farverige flotte teatermasker mv. Få taget flotte billeder af vores professionelle fotograf i Fastelavn fotostudiet, hvor vi sminker og klæder børn og barnlige sjæle på med teaterkostumer.
Kreativ Påske Workshop

Lav påskekyllinger af stof og pap, mal påskeæg, klip gækkebreve, påskefår af skuresvampe, påskefigurer af silkeler, påskeboller hvor børnene kan dekorere sin egen bolle med ører, glasur, krymmel og slik, så det bliver en lækker påskehare mv.Kreativ Halloween Workshop

Lav lanterner til små lys, uhyggelige edderkopper, spøgelser, edderkoppekager mv.
Kreativ Jule Workshop

Lav kreative julegaver, julepynt, juledekorationer, dekorer din egen peberkagemand mv.


Sådan ser et kundeforløb ud

 1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
 2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
 3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
 4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe en helt unik Kreativ Workshop for jer.

Følg os på Facebook