fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Kreativ Workshop - Genbrug

SÆT FOKUS PÅ MILJØET MED KREATIV GENBRUGS WORKSHOP

Tag en mælkekarton og lav den om til en robot, et skib, en bil eller lign. eller tag en plastikflaske og lav den om til en dekorativ farverig fisk eller en fugl lige til at hænge op på børneværelset. Det er stort set kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kreativt kan få ud af alt den emballage vi dagligt smider ud.
I Schouw Event gør vi en dyd ud af at formidle dette budskab om genbrug til børn og deres forældre, når de bl.a er på indkøb i Shoppingcentrene, men vi kommer selvfølgelig også meget gerne ud på skoler, i foreninger, biblioteker eller på din arbejdsplads og viser dig og dine kollegaer eller jeres familier, hvordan man kreativt kan genbruge emballager.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!
 
Schouw Event eventbureau har mere end 100 forskellige kreative workshops liggende klar, som I helt frit kan vælge imellem og såfremt en af disse mange workshops ikke lige er det I søger, så finder vi rigtig gerne på en ny kreativ workshop, som passer til netop jeres behov og tema. I sidemenuen kan du se nogle eksempler på de Kreative Workshops vi har lavet.
 
Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag eller firmaevent. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave - klik her for at læse mere!
 

Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe en helt unik Kreativ Workshop for jer.

Følg os på Facebook