fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Professionelle kreative ildsjæle

Professionelle kreative ildsjæle

Hvad er ildsjæle egentlig?

Ifølge ordbogen er en ildsjæl en person, der udviser brændende entusiasme eller stor begejstring.
Og selvom nogle nok vil sige, at ordet efterhånden bliver (mis)brugt til at betegne alle, der arbejder uden for den gængse 8 til 16-ramme, så er der stadig markant forskel på, om du møder et menneske, der slår gnister eller et menneske, hvis sjæl står i lys lue.

Sidstnævnte finder du i Lars Bo Schouw Jensen, som er ejer og daglige leder af Schouw Event eventbureau.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!

Slip kreativiteten og det indre barn fri

Professionel kreativitet danner rammen om de services, Schouw Event eventbureau leverer. For med afset i design, reklame og teaterverdenen samt 23 års erfaringer med marketing og design i nogle af Danmarks største virksomheder, er den høje kvalitet og professionalismen til at regne med.
En af virksomhedens største styrker er derfor også, at de har langt de fleste kompetencer in house. Fra skuespillere og vært(inder) til lyd, lys, sceneopsætning, design, marketing og meget mere. Det giver fleksibilitet og alsidighed, og de ved, at de leverer den højeste kvalitet hver eneste gang. Og det er da også en klar forudsætning for, at kunderne åbner op for den kreativitet, som Schouw Event eventbureau faciliterer.
Det er troen på, at alle mennesker har et indre barn, som vi kan komme i kontakt med gennem kreativitet, der driver virksomheden frem. Og det er ikke bare for sjov. For det kan dokumenteres, at mennesker og grupper bliver mere samarbejdsdygtige, effektive og fyldt med arbejdsglæde, når de sammen besøger den kreativitet, der ligger et sted inden i dem.

Det er Seriøst Sjovt at samarbejde med Schouw Event

Schouw Event eventbureau tilbyder alt inden for event marketing, underholdning, kreative workshops, teambuilding, firma og familiedag, kick-off arrangementer og teater og musicals.
Og hvad end du har brug for, leverer Schouw Event eventbureau ud fra mantraet ”Seriøst Sjovt”. For det skal være sjovt at være seriøs. Sådan får du, hvad end du er privatperson eller virksomhed, mest ud af et samarbejde med Schouw Event eventbureau.

Så hvad er ildsjæle? Det er Lars og hans kreative team du møder hos Schouw Event eventbureau.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe helt unikke oplevelser for jer.

Følg os på Facebook