fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Kreativ Teambuilding

Kreativ Teambuilding

Skab resultater med kreativ teambuilding og sjov seriøsitet

Den daglige kreative tænkning kan fremelskes. Ud-af-boksen-tænkningen kan hjælpes på vej, og du kan give dine medarbejdere både fysiske og mentale rammer til at tænke innovativt ved en kreativ teambuilding.
Et første skridt på vejen kan være en kreativ teambuilding. En kreativ teambuilding dag hvor I som virksomhed gør noget andet. Noget nyt og anderledes. Og hvor alle deltager på lige fod med hinanden.
Det er det, Schouw Event eventbureau er bedst til. Vi skaber rammerne for anderledes tænkning ved en kreativ teambuilding, og vi ved, at vores arbejde virker. Det sammentømrer din virksomhed og lærer både medarbejdere og ledelse at samarbejde på en ny måde ved en kreativ teambuilding, som opfordrer til innovativ tænkning, så I kan gøre alvor af at skabe rammerne for sjov, resultatskabende kreativitet på arbejdspladsen.
Vores styrke er vores evne til at planlægge og eksekvere en sjov og øjenåbnende kreativ teambuilding dag, som kan skabe seriøse ændringer i dine medarbejderes måde at tænke- og arbejde sammen på.
Vi arbejder ud fra mantraet: ”Seriøst Sjovt”, for vi tror virkelig på, at seriøsitet kan og skal være sjovt, hvis det for alvor skal kaste resultater af sig.
Se vores nye digitale brochure med underholdende videoklip - klik her!

Schouw Event eventbureau kombinerer kreativitet og forretning

Du skal vælge Schouw Event eventbureau, fordi vi er de bedste til lige netop dét, vi gør. Vi er stærke inden for professionel kreativitet, og vi skaber sammentømring på en sjovere, kreativ måde ved en kreativ teambuilding. Med baggrunde i henholdsvis design, teaterverdenen og marketingafdelingerne i store, danske virksomheder, så ved vi, hvordan man kombinerer forretning og kreativitet, så både medarbejdere og ledere går fra en dag med os med nye indsigter og et markant stærkere sammenhold på tværs af organisationen.

Schouw Event eventbureau har det hele in house, og vi plejer at sige, at det eneste vi behøver til en kreativ teambuilding, er en stikkontakt.
Vi sammensætter altid teambuilding og kreative workshops ud fra din virksomheds DNA. Det vil sige, at jeres behov kommer i første række.
Vi tror på, at alle har kreativiteten i sig, og at alle kan finde ud af at have det sjovt. Det kan vi facilitere.
De folk vi sender ud til jer er professionelle og har alle stor erfaring med de opgaver, de fuldfører. Hos os er der ingen Power Points og lange talepapirer. I stedet dykker vi ned i de sider af mennesket, som ofte ikke får frit spil. Vi bryder barrierer, hierarkier og fordomme og sammensætter et stærkere, sjovere team.

Tør I?

Bring din organisation tættere sammen og øg effektiviteten. Book kreativ teambuilding workshop med Schouw Event eventbureau i dag.

Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave. - klik her for at læse mere!


Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Følg os på Facebook