fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

SJÆLLANDSKE MEDIER FEBRUAR 2017


Lars arbejder, når andre holder ferie

Opdateret 22. februar 2017 kl. 21:38
Greve - 22. februar 2017 kl. 16:41
Kontakt redaktionen:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

- I denne uge står vi for vinterferieaktiviteterne i to centre, og i næste uge nyder tre shoppingcentre godt af vores kreative kunnen, fortæller 46-årige Lars Bo.
Han fortæller, at firmaet har cirka 10 centre som faste kunder, som det laver både sceneunderholdning og kreative workshops til. Det er hele året, at der er gang i eventforretningen.
I vinterferien arbejder Schouw Event ofte med vinterrelaterede temaer, og i denne uge er det fastelavn, så der har det en masse fastelavns-workshops og katten af tønden-underholdning. I forårsmånederne arbejder firmaet med natur- og udendørstemaer, og til påske laver det workshops med kyllinger, påskeæg og påskelam.
Om sommeren laver Schouw Event rejse, sol og sommer-aktiviteter.

Og når vi så når hen til efterårsferien, er det ofte et gennemgående tema i det pågældende center, som der tages udgangspunkt i.
Så kommer Halloween, som er gået hen og blevet en stor begivenhed i Danmark nu.
- Der leverer vi skøre hekse og uhyggelige wokshops. Halloween toppes kun af vores helt store højtid: Julen, hvor vi leverer både juleshow, julemænd, nissepiger og workshops over hele landet igennem hele julemåneden, siger Lars Bo.
- Så selvom vi arbejder, når andre holder fri, nyder jeg virkelig at have et job, hvor jeg får lov til hele tiden at nytænke og tænke kreativt. I sidste uge var jeg selv med ude på gulvet, da vi på Ros Torv lavede genbrugsworkshop på torvet i midten af centret. Det er da fantastisk at have et arbejde, hvor man selv er med til at lege med materialerne. Børnene har fået lavet de flotteste skabninger ud af ganske almindeligt husholdnings-emballage, og jeg synes, det er skønt, at jeg kan være med til at inspirere folk til at bruge noget af al det skrald, som vi samler i vores husstande kreativt - og så samtidig give dem en god oplevelse med kreativitet og genbrug, uddyber Lars Bo.

Han er oprindeligt uddannet grafiker, og sammen med sin kone, teaterinstruktøren Louise Schouw, skabte de Schouw Event i år 2000.
- Det hele startede for 17 år siden, hvor vi lavede vores første juleshow til City 2. Efter et år kom de og spurgte, om vi ikke ville stå for alle deres kreative workshops også, og det gjorde vi så i en årrække. Senere dukkede der flere centre op, samtidig med at vi kom godt i gang med også at lave events i alverdens virksomheder. Størstedelen af vores jobs kommer via mund til mund metoden, hvor den ene kunde anbefaler os til en anden, siger Lars Bo, der fortæller, at firmaet også laver events i virksomheder, hvor Lars Bo blandt andet tager ud til familiedage eller til personalefester og laver underholdning og kreative workshops med de ansatte og deres familier samt kreativitetstræning og teambuilding. 
Arbejdet i de store skoleferier giver nogle muligheder, når hverdagen vender tilbage. 
- Vi har mulighed for at stikke til London på en onsdag og torsdag, hvor alle andre er på arbejde, siger Lars Bo.

Læs artiklen på Sjællandske Medier SN.dk

Følg os på Facebook