fbpx
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  (+45) 20940646

Teambuilding Spil

Teambuilding Spil

INTERAKTIV TEAMBUILDING SPIL

Prøv det sjove, udfordrende, kreative og interaktive Teambuilding Spil fra Schouw Event eventbureau, som er en ny spændende og underholdende form for teambuilding aktivitet, målrettet alle brancher og folk i alle aldre.

TEAMBUILDING SPIL FRA SCHOUW EVENT EVENTBUREAU

Du og dine kolleger bliver sendt ud på et slags orienteringsløb / digital skattejagt, hvor I ved brug af Smartphones eller Tablets (Android og Apple), skal navigere jer frem til x-antal forskellige poster.
På de forskellige poster i teambuilding spillet, bliver I udfordret til at skulle INTERAKTIV TEAMBUILDING SPIL Schouw Event 1samarbejde, lave lidt fysiske samarbejdsøvelser (dog ikke et krav), bruge jeres paratviden ved diverse faglige eller underholdende quiz spørgsmål, være kreative og tænke helt ud af boksen, tage billeder/optage film mv. – det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave via dette sjove Interaktive Teambuilding Spil fra Schouw Event eventbureau.
Alle ansatte vil kunne blive involveret i de forskellige teambuilding øvelser, kreative udfordringer samt quiz spørgsmål, idet det ikke kræver specielle forusætninger at deltage.

Vores stab af professionelle skuespillere, artister og teaterfolk er alle med til at sikre en god og fantasifuld storytelling og teambuilding deltagerne vil på de forskellige poster bl.a. have mulighed for at møde alle tænkelige former for karakterer, der bliver spillet af professionelle skuespillere.
Der er også mulighed for at tematiserer vores Interaktive Teambuilding Spil, således at vi f.eks. tager udgangspunkt i at det er Halloween, Jul, Påske mv.

Lokationer for Teambuilding Spillet

Teambuilding Spillet kan nemt gennemføres på alle tænklige lokationer, både i byen eller ude i naturen.
Vi kan også implementere teambuildingen tæt på eller direkte på jeres arbejdsplads.

INTERAKTIV TEAMBUILDING SPIL Schouw Event 3 


Skræddersyet teambuilding ud fra behov og budgetter

Alle teambuilding spørgsmål og samarbejdsøvelser, kan omhandle alle slags emner og flere eller alle spørgsmål kan sagtens være fagrelateret til jeres firma. De kan også laves i forhold til specifikke arbejdsopgaver, udfordringer og projekter mv.
De forskellige teambuilding spørgsmål kan også indeholde en bestemt video, billede, lyd/musik man skal se/høre først, for at kunne løse opgaven - det er kun fantasien som sætter grænsen, for hvad du kan opleve med dette sjove udfordrende Interaktive Teambuilding Spil fra Schouw Event eventbureau.

INTERAKTIV TEAMBUILDING SPIL Schouw Event 2


Teambuilding Spillet er velegnet til:

 • Teambuilding og diverse samarbejdsøvelser.
 • En ekstra gimmick i forbindelse med andre teambuilding øvelser.
 • Teambuilding aktivitet i forbindelse med et seminar eller møder.
 • Sjov udfordrende underholdning til Firmafester eller Firma Familiedage.


Fordele ved Teambuilding Spillet:

 • Udvikling af gensidig respekt og kommunikation.
 • Evne til at skærpe logisk og praktisk kreativ tænkning.
 • Evne til at samarbejde og lære at tænke helt ud af boksen.
 • Mulighed for at bruge kvalitetstid sammen med dine kolleger eller venner på en aktiv, moderne, sjov, lærerig underholdende og udfordrende måde.


Teambuilding Spillet kan også nemt kombineres med andre sjove aktiviteter og festlige indslag fra Schouw Event eventbureau.

Uforpligtende demo og møde

Vi kommer gerne ud og laver en uforpligtende demo af Teambuilding Spillet samtidig med at vi fortæller jer om hvad vi ellers kan tilbyde af kreative og sjove event aktiviteter fra Schouw Event eventbureau.

 

Skab resultater med teambuilding og sjov seriøsitet

Schouw Event eventbureau skaber rammerne for anderledes tænkning ved kreative interaktive teambuilding aktiviteter, og vi ved, at vores arbejde virker. Det sammentømrer din virksomhed og lærer både medarbejdere og ledelse at samarbejde på en ny måde ved en teambuilding, som opfordrer til innovativ tænkning, så I kan gøre alvor af at skabe rammerne for sjov, resultatskabende kreativitet på arbejdspladsen.
Vores styrke er vores evne til at planlægge og eksekvere en sjov og øjenåbnende teambuilding dag, som kan skabe seriøse ændringer i dine medarbejderes måde at tænke- og arbejde sammen på.
Vi arbejder ud fra mantraet: ”Seriøst Sjovt”, for vi tror virkelig på, at seriøsitet kan og skal være sjovt, hvis det for alvor skal kaste resultater af sig.

Derfor skal du vælge eventbureauet Schouw Event 

Du skal vælge Schouw Event eventbureau, fordi vi er de bedste til lige netop dét, vi gør. Vi er stærke inden for professionel kreativitet, og vi skaber sammentømring på en sjovere, kreativ måde ved en teambuilding. Med baggrunde i henholdsvis design, teaterverdenen og marketingafdelingerne i store danske virksomheder, ved vi hvordan man kombinerer forretning og kreativitet, så både medarbejdere og ledere går fra en dag med os med nye indsigter og et markant stærkere sammenhold på tværs af organisationen.

Bring din organisation tættere sammen og øg effektiviteten. Book Interaktiv Teambuilding Spil med Schouw Event eventbureau i dag.

Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave. - klik her for at læse mere!


Sådan ser et kundeforløb ud

 1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
 2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
 3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
 4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Bestil et tilbud

Ring til Schouw Event Eventbureau på 20940646 eller udfyld felterne nedenfor og lad os tage et uforpligtende møde, så I kan lære os bedre at kende og høre hvorfor det netop er os I skal vælge som leverandør til jeres næste event.
Navn*
Udfyld venligst navn

E-mail*
Ugyldig e-mail

Telefon*
Indtast dit telefonnummer

Besked
Ugyldig indtastning

Kontakt

SCHOUW EVENT
Peblinge Dosseringen 18
2200 København, DK


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: (+45) 20940646

 

Følg os på Facebook