• Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Alle mennesker har et indre barn

Alle mennesker har et indre barn

Hvad er ildsjæle egentlig?

Ifølge ordbogen er en ildsjæl en person, der udviser brændende entusiasme eller stor begejstring.
Og selvom nogle nok vil sige, at ordet efterhånden bliver (mis)brugt til at betegne alle, der arbejder uden for den gængse 8 til 16-ramme, så er der stadig markant forskel på, om du møder et menneske, der slår gnister eller et menneske, hvis sjæl står i lys lue.

Sidstnævnte finder du i Lars Bo Schouw Jensen, som er ejer af virksomheden Schouw Event.

Slip kreativiteten og det indre barn fri

Professionel kreativitet danner rammen om de services, Schouw Event leverer. For med afset i teaterverdenen og 23 års erfaringer med marketing og design i nogle af Danmarks største virksomheder, er den høje kvalitet og professionalismen til at regne med.
En af virksomhedens største styrker er derfor også, at de har langt de fleste kompetencer in house. Fra skuespillere og vært(inder) til lyd, lys, sceneopsætning, design, marketing og meget mere. Det giver fleksibilitet og alsidighed, og de ved, at de leverer den højeste kvalitet hver eneste gang. Og det er da også en klar forudsætning for, at kunderne åbner op for den kreativitet, som Schouw Event faciliterer.
Det er troen på, at alle mennesker har et indre barn, som vi kan komme i kontakt med gennem kreativitet, der driver virksomheden frem. Og det er ikke bare for sjov. For det kan dokumenteres, at mennesker og grupper bliver mere samarbejdsdygtige, effektive og fyldt med arbejdsglæde, når de sammen besøger den kreativitet, der ligger et sted inden i dem.

Det er Seriøst Sjovt at samarbejde med Schouw Event

Schouw Event tilbyder alt inden for event marketing, underholdning, kreative workshops, teambuilding, personale/familiedage, kick-off arrangementer og teater og musicals.
Og hvad end du har brug for, leverer Schouw Event ud fra mantraet ”Seriøst Sjovt”. For det skal være sjovt at være seriøs. Sådan får du, hvad end du er privatperson eller virksomhed, mest ud af et samarbejde med Schouw Event.

Så hvad er ildsjæle? Det er Lars og hans tema du møder hos Schouw Event.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe helt unikke oplevelser for jer.

Bestil et tilbud

Kontakt os og få et tilbud eller lad os tage et uforpligtende møde, så I kan lære os bedre at kende og høre hvorfor det netop er os I skal vælge som leverandør til jeres næste event.
Navn*
Udfyld venligst navn

E-mail*
Ugyldig e-mail

Telefon*
Indtast dit telefonnummer

Besked
Ugyldig indtastning

Kontakt

Peblinge Dosseringen 18
2200 København, DK


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: (+45) 20940646

Følg os på Facebook