fbpx
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    (+45) 20940646

Kreative Workshop

Kreative workshop kan bruges i mange sammenhæng og er en yderst effektiv metode til at tiltrække købelystne kunder i shoppingcentre, på messer, udstillinger eller lign. 

Når Schouw Event eventbureau laver kreative workshop er det eneste I skal sørge for en stikkontakt - resten sørger vores kreative team for og det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad vi kan tilbyde af kreative løsninger. Schouw Event eventbureau designer gerne kreative workshop ud fra jeres ønsker og behov. Vi kommer også gerne udklædte og står for oppyntningen af faciliteten.Schouw Event eventbureau har mere end 100 forskellige kreative workshops liggende klar, som I helt frit kan vælge imellem og såfremt en af disse mange workshops ikke lige er det I søger, så finder vi rigtig gerne på en ny kreativ workshop, som passer til netop jeres behov og tema. I sidemenuen kan du se nogle eksempler på de Kreative Workshops vi har lavet.
 
Schouw Event eventbureau kommer også gerne og laver kreativ workshop til jeres næste firma og familiedag eller firmaevent. Vi skræddersyer alle vores events helt ud fra jeres behov og budgetter og det er kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave - klik her for at læse mere!


Fastelavn Workshop

Dekorer et fastelavn ris og lav farverige flotte teatermasker mv. Få taget flotte billeder af vores professionelle fotograf i Fastelavn fotostudiet, hvor vi sminker og klæder børn og barnlige sjæle på med teaterkostumer.
Påske Workshop

Lav påskekyllinger af stof og pap, mal påskeæg, klip gækkebreve, påskefår af skuresvampe, påskefigurer af silkeler, påskeboller hvor børnene kan dekorere sin egen bolle med ører, glasur, krymmel og slik, så det bliver en lækker påskehare mv.Halloween Workshop

Lav lanterner til små lys, uhyggelige edderkopper, spøgelser, edderkoppekager mv.
Jule Workshop

Lav kreative julegaver, julepynt, juledekorationer, dekorer din egen peberkagemand mv.


Sådan ser et kundeforløb ud

  1. Et samarbejde med Schouw Event eventbureau starter altid med et uforpligtende møde hvor I fortæller om jeres behov og budget.
  2. Dernæst kommer vi med et oplæg og såfremt I kan lide vores oplæg, laver vi en kontrakt og holder et planlægningsmøde.
  3. Eventen / Showet bliver nu udført ud fra det vi har aftalt i kontrakten.
  4. Et par dage efter vel overstået event holder vi et kort møde hvor vi evaluerer og samler op på eventen.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan skabe en helt unik Kreativ Workshop for jer.

Bestil et tilbud

Kontakt Schouw Event eventbureau og få et tilbud eller lad os tage et uforpligtende møde, så I kan lære os bedre at kende og høre hvorfor det netop er os I skal vælge som leverandør til jeres næste event.
Navn*
Udfyld venligst navn

E-mail*
Ugyldig e-mail

Telefon*
Indtast dit telefonnummer

Besked
Ugyldig indtastning

Kontakt

Schouw Event eventbureau
Peblinge Dosseringen 18
2200 København, DK


E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: (+45) 20940646

Følg os på Facebook